Gouden tip: een geheime opbergplek in de gang…sssshhh

De afgelopen weken heeft de timmerman heel wat tijd besteed aan het optimaliseren van ons nieuwe huis. Inbouwkasten en -lades op handige plekken en helemaal ingericht op een actief gezin van 5;-). Maar….er was een ruimte waar ik nog een beetje mee worstelde: de entree. De ingebouwde kapstok zou namelijk net te weinig opbergruimte geven. En dan merk je dus, hoe fijn het is om met echte vakmensen te werken. Want, toen ik dit met Frank Hoogeveen, timmerman-extraordinair besprak, had hij deze gouden tip:

 

En ondertussen is het huis helemaal af. Althans je bent natuurlijk eigenlijk nooit echt klaar met een huis;-), maar laten we voor het gemak nu even zeggen dat we klaar zijn. En dus is de gang ook echt klaar en in gebruik. Hier kun je het resultaat zien:

 

Zoek je nog inspiratie om ook je traptreden te gaan gebruiken als opbergruimte? Maar, wil je misschien liever lades i.p.v. klepbakken? Kijk dan ook eens op mijn Pinterest bord over Traptreden met opbergruimte voor meer idee├źn.

Zet ‘m op en have fun doing so!

Ciao,

Eva

 

2 gedachten over “Gouden tip: een geheime opbergplek in de gang…sssshhh

Laat me weten wat je ervan vindt, ik ben benieuwd!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.