Eva in de LINDA jan2020

Linda. opgeruimd

Wat een gave start van het nieuwe jaar: met een interview en foto in de LINDA.! En ook op hun LINDA.nl mocht ik 7 tips geven hoe je je huis netjes krijgt en houdt.

Deze hele editie gaat alleen over ONTSPULLEN. En daar past de visie van Marie Kondo heel goed bij. Vorig jaar maart volgde ik in New York haar seminar en sindsdien pas ik haar visie toe als ik bij cliƫnten thuis aan de slag ga, om hun huis opgeruimd te krijgen.

Dit was voor mij in ieder geval een geweldige start van 2020 en ik kijk uit naar alle mooie nieuwe plannen die alweer klaarliggen voor de komende maanden.

Zet ‘m op en have fun doing so!

Ciao, Eva.

Laat me weten wat je ervan vindt, ik ben benieuwd!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.