Aanbod

Ik kan je helpen om je huis op te ruimen, door een systeem op te zetten waarin alles een eigen plek krijgt. Een systeem dat je de ruimte en rust geeft om de dingen te doen die je wilt doen, wanneer jij dat wilt. We kijken samen naar jouw behoeftes en vinden een oplossing die bij jou past, zodat jij een opgeruimder leven ervaart. Als professional organizer, kan ik je coachen en helpen om het zelf te doen, maar ik wil het ook heel graag voor je doen. Mail me met jouw vragen en dan kom ik langs voor een gratis intakegesprek.

Stap 1: gratis intakegesprek

We beginnen altijd met een gratis intakegesprek bij jouw thuis van een uur. In dat uur bespreken we wat je situatie is en wat je wilt veranderen. We lopen door de ruimte en kunnen ter plekke al wat ideeën doornemen en zien waar je tegenaan loopt. We nemen door wat ik voor je kan betekenen en hoeveel je zelf kunt/wilt doen. Afhankelijk daarvan kun je kiezen hoeveel je eraan wilt uitgeven.

Stap 2: plan van aanpak en offerte

Naar aanleiding van ons gesprek maak ik een plan van aanpak op maat met een offerte voor jouw situatie. Die stuur ik je per e-mail, zodat je deze rustig kunt doorlezen, maar vooral kunt nadenken over wat er in het plan staat en of dat past bij jouw wensen.

Stap 3: aan de slag

Als je akkoord gaat met het plan van aanpak en de bijbehorende offerte, plannen we een eerste productiedag in van maximaal 4 tot maximaal 6 uur. Vervolgens gaan we aan de slag, we gaan sorteren, weggooien, opruimen en het systeem werkend maken. Dit kunnen we samendoen of ik doe alles voor jou. Afhankelijk van wat jij prettig vindt. Afhankelijk van het plan van aanpak, zijn er zo meestal een paar opruim sessies. Omdat iedere situatie en huis anders is, bespreken we de planning en jouw wensen hiervoor altijd tijdens het eerste intakegesprek.

Stap 4: gratis follow up

Als ik na de laatste opruim sessie de deur uitloop, heb jij een systeem in huis dat werkt en waardoor je meer tijd overhoudt voor de leuke dingen in het leven. En om zeker te weten dat het past bij je dagritme, kom ik na een maand graag terug voor een follow up gesprek om te bespreken of we dingen kunnen aanpassen. Inbegrepen bij de prijs.

Dus, neem snel contact op en dan gaan we van start!

Tot snel! Groet, Eva.