Selecteer een pagina

Dagelijks opgeruimd

Waar ligt de oplaadkabel van mijn e-reader ook alweer? Waarom ligt er nog zoveel speelgoed op de grond? En waarom blijft die kast zo rommelig? Zeker met meerdere huisgenoten is het wel eens lastig om deze dynamische plek overzichtelijk en rustig te houden. De woonkamer, keuken en werk/studeerkamer zijn de ruimtes bij uitstek om rommel te ervaren.

Ervaar jij ’s ochtends ook vaak stress om alles en iedereen op tijd de deur uit te krijgen? Ben je vaak op zoek naar die ene waterfles, kan je sportspullen niet op tijd terugvinden of staat je keukenkastje vol met kruiden die je per ongeluk twee keer hebt gekocht, omdat je dacht dat het op was? ‘Mam, waar zijn mijn scheenbeschermers?’ of ‘Schat, waar heb je mijn oplader gelaten?’. Het zijn vragen die we vaak horen, zeker rond spitsuren thuis.

Hemels opgeruimd

Hoe heerlijk zou het zijn als alles een plek heeft, als je alles terug kunt vinden op de plek waar je het verwacht en als je op die manier nooit meer iets kwijt bent of dubbel koopt. Je komt weer op tijd op school, werk en op die ene afspraak en je doet dat ook nog eens superrelaxed. Dat is wat een opgeruimde keuken, entree en berging met je kan doen. Alle sporttassen hebben een eigen plekje, iedere ovenschaal is nuttig en je kunt er makkelijk bij.

Aan de slag

Met een duidelijke aanpak, help ik je om daar ook te komen. Op die plek waarin alles opgeruimd is in jouw keuken, entree en trapkast/bijkeuken en je niet meer hoeft na te denken of te zoeken. Soepel beweeg je door de keuken en je bent snel de deur uit, je voelt je ook echt opgeruimd!

De investering hiervoor is ongeveer € 3200,-.

Het is ook mogelijk dit pakket via online begeleiding te volgen. Dan begeleid ik je 1 uur per week via ZOOM en doe jij iedere week het huiswerk zelf. Als je goed zelfstandig kunt werken, kan dit een hele mooie werkwijze zijn voor jou. De investering hiervoor is ongeveer € 800,-.

De eerste stap

Wil je meer weten? Ik maak graag kennis met je om te ontdekken waar jij meer ruimte in je huis wilt krijgen en hoe Organized by Eva je daarbij kan helpen. Ik ben altijd discreet, want ik begrijp dat dit voor jou een hele grote stap kan zijn om te zetten. Maar, ik weet zeker dat het een geweldige eerste stap is. Tot ziens!

Met hartelijke groet,

Eva