Selecteer een pagina

Het hele huis opgeruimd

Als je niet zo snel weet waar je in huis het beste kunt beginnen met opruimen, is dit wellicht een goed pakket voor jou. Want, misschien heeft jouw hele huis wel wat aandacht nodig?

Aan de slag

We gaan je hele huis door en werkelijk alles gaat een keer door je handen. Dat klink wellicht intensief, maar het is ook heel effectief. Want, na afloop weet je precies wat je hebt en nog belangrijker, wat je wil houden. Je bent straks alleen nog omringd met spullen waar jij blij van wordt. Spullen die je huis een prettigere plek maken om te zijn. Alles heeft een vaste plek en je raakt geen spullen meer kwijt. Aan het einde zal je zeker meer rust ervaren op de plek die jij thuis noemt.

Je hebt iedere week een stok achter de deur om aan de slag te gaan en je weet dat ik je help om tot het eindresultaat te komen. Het doel, zoals jij in je huis wilt leven. We doen dit samen, van begin tot einde! Dit is de meest effectieve manier van opruimen en zal je nieuwe inzichten over je huis en hoe je daar wilt leven geven. Een hele mooi manier om je huis en jezelf in zijn volle potentie te laten werken!

Omdat ieder huis maatwerk is, begint dit traject altijd met een offerte op maat, speciaal voor jouw situatie en wensen gemaakt.

De eerste stap

Wil je meer weten? Ik maak graag kennis met je om te ontdekken waar jij meer ruimte in je huis wilt krijgen en hoe Organized by Eva je daarbij kan helpen. Ik ben altijd discreet, want ik begrijp dat dit voor jou een hele grote stap kan zijn om te zetten. Maar, ik weet zeker dat het een geweldige eerste stap is. Tot ziens!

Met hartelijke groet,

Eva