Selecteer een pagina

De eerste schoolweek is net achter de rug als ik dit schrijf. De tweede is alweer in volle gang en daarmee ook het nieuwe schooljaar. Want, er zijn nieuwe groeps-app’en aangemaakt voor nieuwe klasjes. Sport- en hobbyclubjes zijn weer volop in beweging. De (budget)jaarplannen voor 2019 zijn in ontwikkeling, ik heb zelfs alweer pepernoten in de winkel zien liggen. En jij….jij zit er midden in. Heb je nog een beetje het overzicht?

Een nieuw begin

Deze weken van het jaar vind ik heerlijk: het begin van iets nieuws, dat het aankomende herfst seizoen met je doet. Zelfde als in de Lente. Hoop. Een nieuw begin. De nieuwe kledingcollecties. Je voelt de energie in de lucht zitten. Toch is het voor veel mensen ook de overgang naar kortere dagen, drukkere weken en minder overzicht. En hoe bewaar je zomerkleding met herfstkleding in die kledingkasten, zeker als je ook nog te maken hebt met groeiende kinderen? Hoe houd je het overzichtelijk?

Knelpunten

Bij mij thuis knelde het echt in de kledingkasten van de kids. Overvol! De zomerkleding kon nog niet opgeruimd, want het was nog een beetje goed weer. Maar, de winterschoenen waren ook al gekocht. Hoe krijg ik dit allemaal passend?!?!? Ik moet eerlijk toegeven, het is twee weken chaos geweest in die kledingkasten.

We gaan door!

Maar, ik heb afgelopen weekeinde de knoop doorgehakt: het is nu tijd voor het volgende seizoen. Dus; de zomerkleding heb ik in de zomerbakken gedaan en de kleding die ze niet meer passen, is afgevoerd. En toen kwam er weer ruimte en overzicht!! Vervolgens kon ik ook weer voorzichtig nieuwe kleding gekocht, die ze wel passen:-).

Keuzes maken is key

Het is dus allemaal weer een kwestie van keuzes maken; wat vind je belangrijk om in de buurt te hebben (herfstkleding) en waar kun je afscheid van nemen (zomerkleding) om ruimte te maken voor de dingen die er wel toe doen (nieuwe, passende kleding)?

Ik ben er weer klaar voor en als je een duwtje in de rug nodig hebt om ook weer overzicht te krijgen….ik help je graag!

Zet ‘m op en have fun doing so!

Ciao,
Eva