Selecteer een pagina

Het is 20:23 uur, je hebt net de keuken opgeruimd en de kids naar bed gebracht. Je hebt rust. Je hebt stilte. Jij kan nu doen wat jij wilt doen met jouw tijd. Heerlijk he! Ik vind dit dus een heerlijk moment op de dag.

Watskeburt

Maar, wat nou als je nu zit te balen. Als je je stoort aan al het speelgoed dat nog midden in het zicht staat. Of al die grote loopfietsen die er altijd zijn. Heb je ook wel eens dat je op zo’n moment denkt: wat is er met mijn woonkamer gebeurd? Waar is mijn mooie, stijlvolle en rustige woonkamer nou gebleven?!?!?!?!?? Geen zorgen! Met jou, zijn er nog heel veel ouders die hun woonkamer hebben laten overspoelen door speelgoed, kleurpotloden, kinderknuttels en loopwagentjes. En die nog zoekend zijn naar de ideale oplossing.

Jouw situatie, jouw oplossing

Stel je hier ook gerust: er is niet 1 oplossing. Ieder gezin is anders, dus neem de tijd om te ontdekken wat voor jullie werkt. Spelen je kids bijvoorbeeld graag in de woonkamer i.p.v. in hun gave, stoere kinderkamers (die van mij wel) of heb je van die crea-bea kids die graag veel met glitters en lijm spelen? Ieder kind heeft een andere behoefte en dus moet je daar een passende oplossing voor bedenken. Uiteraard wil ik je daar graag mee helpen:-), maar je kunt ook al heel veel zelf doen.

Inspiratie!

En het begint heel simpel met stap 1, daar lees je meer over in mijn eerdere blog. Vandaag wil ik je graag even tippen op deze geweldige blogger; Joshua Becker. Hij is een uber minimalist, maar wel op een nuchtere manier. Dus, volledig vanuit de functionaliteit die het je kan brengen. Heel inspirerend om in de gaten te houden en hij schrijft ook nog eens heel specifiek over hoe je om kunt gaan met de hoeveelheid speelgoed van je kids. Super gaaf! Doe er je voordeel mee en laat je inspireren!!

Zet ‘m op en have fun doing so! Ciao,

Eva.