Selecteer een pagina

Deze week ontving ik de definitieve bevestiging: eind maart ga ik naar het Marie Kondo seminar in New York! Ik ben super-pumped! Niet alleen omdat het in New York is (yeah baby!!), maar ook omdat er maar 2 seminars per jaar worden gehouden van ieder 100 personen en er nu al een wachtlijst is van 350 personen!!! Hoe gaaf dat het is gelukt, je begrijpt ik sta nog een beetje na te stuiteren van het nieuws:-).

Opruimen: the time is now!

Het is sowieso geweldig om te lezen hoe enthousiast Nederland (en de wereld) de laatste maanden is over opruimen. Haar nieuwe Netflix show heeft daar zeker aan bijgedragen. Maar, de aankomende voorjaarsweken helpt ook wel mee, denk ik. De kringloop winkels puilen uit, haar boeken waren wereldwijd uitverkocht vorige week en ik krijg bijna iedere dag wel een enthousiast bericht van iemand die ook aan het opruimen is gegaan. The time is now, zei een geweldige andere dame ook en zo voelt het nu ook!

Geniet van de energie die de zon nu geeft, ik voel hem vollop!

Ciao, Eva.