Selecteer een pagina

Afgelopen week werkte ik met de timmerman aan onze nieuw kledingkast. Leuk project, want er komt een aparte kast in voor schoenen. Nu heb ik dus niet zo heel veel schoenen, echt niet! Maar wat ik heb, wil ik wel graag in zicht hebben. En daarmee noem ik gelijk de belangrijkste tip voor het opbergen van je schoenen: maak ze zichtbaar!

Als je schoenen achter schoenen gaat zetten of je laat ze in de doos zitten, vergeet je gewoon dat ze er zijn. En als je niet zoveel ruimte hebt voor schoenen, is het wellicht ook wenselijk om je schoenenvoorraad daarop af te stemmen…ik beweeg me nu op gladijs…en wellicht wat minder schoenen te houden….

Maar goed, voordat je die beslissing moet nemen, zijn er gelukkig heel veel inspirerende plekken om ideeën op te doen, zoals Pinterest. En mijn lievelings go-to-shop The Container Store. En toen ik daar dit filmpje vond, kreeg ik helemaal een warm gevoel van binnen:-). Blijmakend! En er zijn uiteraard genoeg alternatieven te bedenken in Nederlandse winkels, maar de inspiratie vind je niet op een mooiere plek…zucht…

Enjoy! Wil je dat ik een keer meekijken naar jouw schoenencollectie? Ik denk graag met je mee!

Ciao, Eva.