Selecteer een pagina

Het is zover. Eind deze maand krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Anderhalf jaar geleden zijn ze gaan bouwen. We gingen van mijlpaal naar mijlpaal en nu zijn we er bijna….

We hebben de afgelopen 10 jaar heerlijk gewoond in ons huidige huis. En eigenlijk wil niemand van het gezin hier weg. Maar, met 5 karakters in 1 huis is het wel eens proppen. Ook al heb ik alles zo efficient mogelijk ingericht en is er weinig overbodigs aanwezig. Daarom gaan we het toch doen; verhuizen! Het huis ligt slechts 1,3 km verderop en is veel ruimer. Een ideaal pallet voor mij als Opruimspecialist om mee aan de slag te gaan. Allemaal lege kamers die opnieuw beschreven en ingericht mogen worden. Mijn handen kriebelen van inspiratie, kom maar op!

Deze maand neem ik jullie mee met een aantal grote stappen: hoe moet mijn ideale bijkeuken eruit zien? Hoe ziet onze nieuwe inloop-kledingkast er straks uit? Wat voor handigheidjes zit ik aan te denken? En hoe deel je een werkkamer in met twee bureaus (waarvan 1 in hoogte verstelbaar moet zijn), een (heel groot) whiteboard en waar we ook spullen willen kunnen opbergen. Deze maand ga ik er volop mee aan de slag en iedere woensdag, neem ik je er graag in mee.

Dus, zet ‘m op en have fun doing so!
Ciao,

Eva