Selecteer een pagina

Opgeruimd creatief & speelgoed

 Spelen je kinderen de hele tijd met hetzelfde speelgoed en puilen de kasten en lades uit met spullen waarvan je eigenlijk niet weet wie daar nog mee speelt? Voor kinderen is het heel belangrijk dat ze in aanraking komen met een gevarieerd aanbod van speelgoed. Je wilt ze tenslotte stimuleren op de best mogelijke manier. Maar ja…al dat speelgoed in huis, niemand ruimt het op en het wordt alleen maar meer. Zeker na een verjaardag of pakjesavond!

Kinderen die zelf opruimen

Stel je voor dat je kinderen zelf hun spullen kunnen opruimen na afloop en dat ze ook zelf die spullen kunnen pakken waar ze mee aan de slag willen. En dan op zo’n manier dat het educatieve speelgoed ook wordt gebruikt.

Aan de slag

En dat kunnen we samen realiseren. Door al het speelgoed van de kinderen en hun kamers goed op te ruimen, leren we ze goed kennen. En kunnen we een opruimsysteem voor ze aanbrengen, zodat ze geheel zelfstandig kunnen spelen EN opruimen. Zo’n eigen en nieuw systeem vinden ze geweldig, je zult zien dat ze het trots willen demonstreren aan hun vriendjes. En we kunnen een systeem maken dat voor iedere leeftijd werkt. Vanaf 1,5 jaar is het al mogelijk om de kindjes hierin mee te nemen. En hoe heerlijk is het, als ze het zelf opruimen en dat ze daar ook nog iets van leren. We leggen het ze graag uit in een op maat gemaakte sessie, na afloop!

 De investering hiervoor is ongeveer € 1280,-.

Het is ook mogelijk dit pakket via online begeleiding te volgen. Dan begeleid ik je 1 uur per week via ZOOM en doe jij iedere week het huiswerk zelf. Als je goed zelfstandig kunt werken, kan dit een hele mooie werkwijze zijn voor jou. De investering hiervoor is ongeveer € 320,-.

De eerste stap

Wil je meer weten? Ik maak graag kennis met je om te ontdekken waar jij meer ruimte in je huis wilt krijgen en hoe Organized by Eva je daarbij kan helpen. Ik ben altijd discreet, want ik begrijp dat dit voor jou een hele grote stap kan zijn om te zetten. Maar, ik weet zeker dat het een geweldige eerste stap is. Tot ziens!

Met hartelijke groet,

Eva