Selecteer een pagina

Opgeruimd op afstand

Wil je thuis graag meer rust en ruimte ervaren? Ben je op zoek naar meer overzicht? En ben je het zat om steeds omringd te worden door chaos? Dan is dit een goed moment om aan de slag te gaan! En dat kan vanaf nu ook op afstand.

In 1 uur per week gaan we samen online aan de slag om jouw huis helemaal op orde te krijgen. We starten altijd met een gratis intakegesprek om duidelijk te krijgen wat jouw wensen zijn en vervolgens help ik je iedere week met gerichte instructies en huiswerk op weg naar jouw heerlijk opgeruimde huis. Een plek waar je echt tot rust kunt komen.

Tussen onze online sessies door maak je zelf de opdrachten en zo ga je stap voor stap door je hele huis heen. Als je goed zelfstandig kunt werken, maar wel die wekelijks stok achter de deur nodig hebt, is dit een ideaal plan voor jou!

Omdat ieder huis maatwerk is, begint dit traject altijd met een offerte op maat, speciaal voor jouw situatie en wensen gemaakt.

De eerste stap

Wil je meer weten? Ik maak graag kennis met je om te ontdekken hoe Organized by Eva  je kan helpen. Ik ben altijd discreet, want ik begrijp dat dit voor jou een hele grote stap kan zijn om te zetten. Maar, ik weet zeker dat het een geweldige eerste stap is. Tot ziens!

Met hartelijke groet,

Eva