Selecteer een pagina

Tuurlijk begrijp ik het als mensen zeggen ‘ik ben gewoon niet zo opgeruimd van mezelf’. Maar echt geloven doe ik het niet. Volgens mij is opruimen namelijk iets wat je kunt leren. Iets wat je kunt trainen en iets wat je kunt oefenen. En dan gaat het uiteraard vaak mis of lukt het niet, maar uiteindelijk kom je er wel. Net als met alle nieuwe vaardigheden die je wilt aanleren, geldt ook hier: als je het wilt en je oefent genoeg, is het absoluut haalbaar om opgeruimd te worden…en te blijven:-).

En als je daar vandaag een start mee wilt maken, kan dat! Geef je dan snel op voor onze nieuwste workshop: in vijf stappen mindful naar een opgeruimd huis. Op 17 oktober geef ik samen met Carla Schram een workshop waarin we je in een avond door de belangrijkste 5 stappen heen helpen. En dit alles op een manier die aansluit bij een bewuste manier van leven.

We kijken uit naar je komst! Zet ‘m op en have fun doing so!

Ciao,
Eva