Comfortably organized

Als het mooie weer begint, lijkt het wel alsof je niets meer heb om aan te doen. Er hangt zoveel in je kledingkast dat er bijna niets meer bij kan en die stapels vallen ook steeds om. Het is onmogelijk om de kast opgeruimd te houden. En als het net netjes opgeruimd is, zorgen je huisgenoten er wel voor dat het weer rommelig wordt.

Een hemels gevoel

Hoe heerlijk lijkt het je dan om je kledingkast open te doen en een schone, overzichtelijk kast te zien. Alles hangt keurig op kleur en je hebt alleen maar kleding voor je, die je past en waar jij je prettig bij voelt. Geen gezoek meer naar het juiste ondergoed voor dat ene jurkje. Geen overdaad aan zwarte panty’s, omdat je eigenlijk niet zo goed weet wat er nog in je kast ligt. Een waar hemels gevoel!

Jouw kledingkast of inloopkast helemaal strak op orde!

Met Comfortably organized is dat plaatje heel erg dichtbij. We halen je kast helemaal leeg en plaatsen alleen maar terug waar jij blij van wordt. Voor al het andere zoeken we een ander thuis. Bij het terugplaatsen van de kleding zorgen we dat het in de juiste bakken zit en dat het gelabeld is. We kunnen dan ook gelijk je huisgenoten uitleggen hoe ze met de nieuwe opgeruimde kast kunnen omgaan. Zo blijft je opgeruimde kast, opgeruimd. En ondertussen kun jij je tijd besteden aan de dingen waar jij blij van wordt. Want, ik neem je graag zoveel mogelijk uit handen. En uiteraard nemen we je master bedroom en master bathroom dan ook gelijk mee. Want je wilt je toch volledig Comfortably organized voelen?

Om ook bij jou thuis een Comfortably organized gevoel te krijgen, is de investering € 960,- euro, inclusief 21% btw.

DE EERSTE STAP

Wil je meer weten? Ik maak graag kennis met je om te ontdekken hoe Organized by Eva  je kan helpen. Ik ben altijd discreet, want ik begrijp dat dit voor jou een hele grote stap kan zijn om te zetten. Maar, ik weet zeker dat het een geweldige eerste stap is. Tot ziens!

Met hartelijke groet,

Eva