Logistically organized

Ervaar jij ’s ochtends ook vaak stress om alles en iedereen op tijd de deur uit te krijgen? Ben je vaak op zoek naar die ene waterfles, kan je je sportspullen niet op tijd terugvinden of staat je keukenkastje vol met kruiden die je per ongeluk twee keer hebt gekocht, omdat je dacht dat het op was? ‘Mam, waar zijn mijn scheenbeschermers?’ of ‘Schat, waar heb je mijn oplader gelaten?’. Het zijn vragen die we vaak horen, zeker rond spitsuren thuis.

Hemels gevoel

Hoe heerlijk zou het zijn als alles een plek heeft, als je alles terug kunt vinden op de plek waar je het verwacht en als je op die manier nooit meer iets kwijt bent of dubbel koopt. Je komt weer op tijd op school, werk en op die ene afspraak en je doet dat ook nog eens superrelaxed. Dat is wat een opgeruimde keuken, entree en berging met je kan doen. Alle sporttassen hebben een eigen plekje, iedere ovenschaal is nuttig en je kunt er makkelijk bij. Het is een waar hemels gevoel!

Keuken, entree en trapkast op orde

Met Logistically Organized helpen we je om daar ook te komen. Daar, waar alles opgeruimd is in jouw keuken, entree en trapkast/bijkeuken en je niet meer hoeft na te denken of te zoeken. Alles heeft een plek en het systeem werkt. Soepel beweeg je door de keuken en je bent snel de deur uit, je voelt je ook echt; logistically organized!

Om ook bij jou thuis een Logistically Organized gevoel te krijgen, is de investering € 1.280,- euro, inclusief 21% btw.

De eerste stap

Wil je meer weten? Ik maak graag kennis met je om te ontdekken waar jij meer ruimte in je huis wilt krijgen en hoe Organized by Eva je daarbij kan helpen. Ik ben altijd discreet, want ik begrijp dat dit voor jou een hele grote stap kan zijn om te zetten. Maar, ik weet zeker dat het een geweldige eerste stap is. Tot ziens!

Met hartelijke groet,

Eva