Organized living

Waar ligt de oplaadkabel van mijn e-reader ook alweer? Waarom ligt er nog zoveel speelgoed op de grond? En waarom blijft die kast zo rommelig? Zeker met meerdere huisgenoten is het wel eens lastig om dynamische ruimtes overzichtelijk en rustig te houden. De woonkamer en werk/studeerkamer zijn de ruimtes bij uitstek om onrust te ervaren en het overzicht te verliezen.

Hemels gevoel

Zou het niet heerlijk zijn om ’s avonds lekker neer te ploffen en lekker te doen wat jij wilt? Je kostbare vrije tijd besteden aan de dingen waar jij blij van wordt. Om lekker een boek te kunnen lezen zonder te kijken naar stapels papieren, speelgoed of andere spullen. Om te genieten van een schone en opgeruimde werkplek waar je snel en efficiënt aan de slag kunt. Het is een waar hemels gevoel!

Werkkamer en woonkamer

En wij kunnen dat voor je regelen! We ruimen je boekenkast(en) op, zorgen dat alle kabels en snoeren een vaste plek krijgen en creëren een woonkamer en werkkamer waar jij optimaal kunt leven zoals jij dat wilt, met je huisgenoten natuurlijk.

Om ook bij jou thuis een Organized living gevoel te krijgen, is de investering € 960,- euro, inclusief 21% btw.

De eerste stap

Wil je meer weten? Ik maak graag kennis met je om te ontdekken waar jij meer ruimte in je huis wilt krijgen en hoe Organized by Eva je daarbij kan helpen. Ik ben altijd discreet, want ik begrijp dat dit voor jou een hele grote stap kan zijn om te zetten. Maar, ik weet zeker dat het een geweldige eerste stap is. Tot ziens!

Met hartelijke groet,

Eva