Organized memories old & new

Krijg je ook altijd blauwe plekken van even simpel je fiets uit de schuur halen? Of weet je eigenlijk niet of je nog een boormachine hebt of niet? En als je lekker naar buiten gaat om te picknicken, weet je dan eigenlijk wel of je picknickkleden hebt? En weet je eigenlijk wat er in die doos achterin op je zolder staat? Wil je meer ruimte vinden in de kamers waar je oude herinneringen bewaart en wil je beter bij de spullen komen waarmee je nieuwe herinneringen maakt?

Een hemels gevoel

Hoe heerlijk zou het zijn als je op pad gaat met je familie, dat je makkelijk alle fietsen kunt pakken? Dat je dan ook gelijk dat fijne picknickkleed in je fietstas kunt gooien en dat je gelijk kunt beginnen met het maken van nieuwe herinneringen? En hoe fijn is het om gewoon even de vlizotrap open te doen of naar zolder te lopen en dat fotoboek te pakken, om een jubilieum-kado voor je ouders te maken? Zoveel herinneringen moeten een mooie, veilige plek kennen, zodat jij optimaal van je ruimte kan genieten. Het is een waar hemels gevoel!

Zolder, schuur of tuinhuis

En dat kunnen wij voor je regelen: ruimte om de nieuwe en oude herinneringen een plek te geven. We ruimen je zolder, schuur of tuinhuis op zodat alles een eigen plek heeft en jij alleen nog spullen bewaart die voor jou nuttig zijn of waar je blij van wordt. Zo kun jij je focussen op het doen van de dingen waar jij gelukkig van wordt.

Om ook bij jou thuis een Organized memories old & new gevoel te krijgen, is de investering € 960,- euro, inclusief 21% btw.

De eerste stap

Wil je meer weten? Ik maak graag kennis met je om te ontdekken waar jij meer ruimte in je huis wilt krijgen en hoe Organized by Eva je daarbij kan helpen. Ik ben altijd discreet, want ik begrijp dat dit voor jou een hele grote stap kan zijn om te zetten. Maar, ik weet zeker dat het een geweldige eerste stap is. Tot ziens!

Met hartelijke groet,

Eva