Beoordelingen

Eva was just a wonderful professional. Very passionate about what she does and very good at it. She also makes you feel very comfortable and at ease which is very important in this line of work where someone comes in to the inner sanctuary of your private home and life. I would recommend her without hesitation.

Mary uit Amsterdam

Organized by Eva heeft ons enorm geholpen bij het opnieuw indelen van onze keuken. Daar waar mijn vriend en ik elkaar eerst steeds in de weg stonden in onze keuken omdat we onbewust spullen die we veel gebruikten op dezelfde plek in onze keuken hadden staan, kan ik nu op m’n gemakkie mijn ding doen in de keuken terwijl hij staat te koken en alle benodigdheden bij de hand heeft. Ook de vaatwasser uitruimen is van een irritatiepunt een plezier geworden. Toch fijn, juist omdat we dit een paar keer per week doen.

Aniek uit Amstelveen

Vorig jaar zijn we verhuisd en sindsdien gebruikten we onze zolder als opslagplaats. Het was zo’n ontzettende troep dat we van ellende niet meer wisten waar we moesten beginnen met opruimen. Eva heeft eerst alles gecategoriseerd, zodat wij konden uitzoeken wat we wilden houden. Daarna heeft ze alle spullen geordend in bakken. Wij zagen door de bomen het bos niet meer en dankzij eva hebben we weer een opgeruimde zolder met een goed en logisch systeem, waardoor het ook netjes blijft. We zijn ontzettend tevreden met het resulataat. Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimde geest.

Sandra uit Assendelft

Er is écht opgeruimd met hulp van Eva! Eindelijk hebben we overzicht in de keuken en trapkast en kunnen we met 1 handeling de nodige spullen pakken en opbergen. En dat geeft dagelijks gemak en tijdswinst in ons drukke gezin met schoolgaande kinderen!

Barbara uit Aalsmeer

De trapkast was een bonte verzameling van kinderjassen, zwemspullen, gym- en boodschappentassen, vestjes en heel veel verschillende soorten speelgoed van de meisjes. De lichtschakelaar was verdwenen onder de troep en er was geen loopruimte in de kast. Niemand van ons had meer enig overzicht en de mooie ruimte werd niet optimaal benut. Verandering was echt nodig want de meisjes konden niets meer terugvinden terwijl er zo veel leuk speelgoed voor handen is. En mij gaf het een onrustig gevoel dat ik het overzicht kwijt was. En toen kwam Eva in beeld! Met haar fijne en professionele insteek heeft ze een plan van aanpak gemaakt die precies bij ons gezin past. Samen zijn wij een dag aan de slag gegaan en hebben we een fantastisch resultaat neergezet! De meisjes zijn door dolle met de logische- en werkbare indeling van het  speelgoed op hun planken, het (leeftijd) kleursysteem en de labels op de bakken speelgoed. Ik ben persoonlijk heel blij met de loopruimte, dat er licht is, ruimte en overzicht.

Renske uit Broek in Waterland

We zijn een jaar geleden verhuisd en door alle drukte hebben we nog geen gelegenheid gehad om de keukenspullen goed uit te zoeken en de keuken goed in te richten. Eva heeft dit recent voor ons gedaan en we genieten iedere dag weer van onze logisch en efficient ingedeelde keuken in de drukke ochtendspits met ons gezin.

Bram uit Heemstede

Nadat Eva onze schuur onder handen heeft genomen lijkt deze veel ruimer en kunnen we alles direct vinden. Eva heeft ook voor andere ruimtes in huis praktische tips gegeven. Zeker een aanrader!

Charlotte uit Aalsmeer

Eva heeft onze rommelige schuur omgetoverd tot een overzichtelijke en werkbare ruimte. Het is een gave dat ze zo snel oplossingen bedenkt om ervoor te zorgen dat een ruimte er ineens netjes uitziet en niet meer als rommelhok.

Annet uit Amsterdam

Ik stoeide al lange tijd met mijn onpraktisch ingedeelde kledingkast en had me er eigenlijk al bij neergelegd dat het gewoon zo was. Eva inventariseerde de situatie en mijn wensen en kwam vervolgens met zeer praktische en slimme oplossingen. Gezien mijn budget hebben we een korte en lange termijn plan gemaakt. Eva heeft met minimale middelen mijn kast heringericht en werkbaar gemaakt. Ik ben ontzettend blij met het resultaat.

Pauline uit Amsterdam

Heerlijk dat Eva bij ons de schuur, keuken en het rommelhok heeft georganiseerd. Het heeft veel structuur binnen ons gezin en drukke bestaan gebracht.

Marie uit Aalsmeer