Selecteer een pagina

Maart hebben we bij Organized by Eva uitgroepen, tot de maand van de rommella! Omdat ik denkt dat je de potentie en mogelijkheden van je keuken niet optimaliseert met een lade vol spullen die eigenlijk geen thuis hebben. Vorige week gaf ik hier een aantal alternatieven voor die la en ik ben benieuwd of je nu ook af wilt van die rommella:-). Zo ja, dan leg ik je hier uit hoe je dat kunt doen:

Stap 1: gooi alles op tafel

Het is echt een heel simpel stappenplan deze keer:-). Gooi alles op tafel, haal de la leeg en haal er gelijk een doekje doorheen.

Stap 2: sorteer alles

Sorteer de spullen in categorieën. Pennen bij de pennen, elastiekjes bij de elastiekjes en schroevendraaiers bij de schroevedraaiers.

Stap 3: gooi weg wat weg kan

Gooi alles weg wat kapot is (en je toch niet meer gaat repareren). En gooi alles weg wat geen functie meer heeft of je toch niet meer nodig hebt (verlopen kortingsbonnen).

Stap 4: geef alles weer een plek

Leg nu ieder stapeltje op de plek waar het hoort: want alles heeft een thuis nodig. En als je het handig vindt om een schroevendraaier en een pen in je keuken te bewaren (heb ik ook), dan moet je zorgen dat de la zo ingericht is, dat het daar een eigen plek heeft. Check mijn vorige blog of Pinterest pagina voor inspiratie!

Stap 5: richt de lege la in

En als je weet wat je met je nieuwe lege lade wilt, is nu het moment om hem ook zo te gaan inrichten. Meet goed de maten op voordat je nieuwe organizers koopt, anders heb je zo een miskoop gemaakt. Veel plezier met je nieuwe la!

Win een opgeruimde la!

Wil je ook zo’n mooie opgeruimde la? Doe dan mee aan en tag dan iemand via Facebook die ook zo’n mooi opgeruimde keukenlade verdient en wie weet kom ik bij die persoon thuis de rommella gratis opruimen. Derde week van maart trek ik 1 winnaar onder de deelnemers. Dus, tag maar raak en maak iemand echt blij!

Zet ‘m op en have fun doing so!

Ciao, Eva.