Selecteer een pagina

Veel mensen vinden het lastig om te starten met opruimen. Waar begin je? En hoe pak je het aan? Nu zijn daar vele boeken over vol geschreven, maar het simpele antwoord is: je begint gewoon met een klein project. Zoals….je rommella.

Rommella verdwijn!

Ik heb het vaker gezegd, maar ik geloof niet in de rommella. Ik geloof wel dat hij er is, maar ik geloof niet dat je hem nodig hebt. Sterker nog, ik weet zeker dat als je afscheid neemt van jouw rommella, je veel meer kunt genieten van een veel interessantere bestemming van je kostbare keukenla. En dat je na een tijdje niet gelooft dat je er ooit nog eentje wilt hebben. Je benut je keuken gewoon niet optimaal genoeg door 1 hele la te besteden aan spullen die dakloos zijn.

Actie-maand

Dus, ik dacht; ik ga de daad nu maar eens bij het woord voegen! Bij deze roep ik de maand maart uit tot ROMMELLA-MAAND! Mooi scrabble-woord trouwens:-). De hele maand ga ik met jullie ideeën en tips delen om die schitterende la een ander doel te geven. En hoe je dat moet aanpakken natuurlijk. Zo heb jij straks aan het einde van de maand ook zo’n super, strakke, functionele keukenla!

Win een opgeruimde la

Doe je mee? Tag dan iemand via Facebook die ook zo’n mooi opgeruimde keukenlade verdient en wie weet kom ik bij die persoon thuis de rommella gratis opruimen. Eind van de maand trek ik 1 winnaar onder de deelnemers. Dus, tag maar raak en maak iemand echt blij!

Zet ‘m op en have fun doing so!

Ciao,

Eva