Selecteer een pagina

Nieuwe website

Hoe heerlijk, het voorjaar dient zich aan! En voor veel mensen is dat het moment om het huis ook aan te pakken. Opruimen, herorganiseren en zelfs een extra doekje over de kasten halen. Een heerlijk moment om orde op zaken te stellen. En zo ook bij Organized by Eva. Vanaf vandaag heb ik namelijk een opgeruimde, nieuwe website! Toch een beetje mijn huis als ondernemer. En ik ben er super blij mee!

Winactie

En om dit feestelijk (en veilig) met jullie te kunnen vieren, heb ik een speciale WINACTIE uitgezet op mijn site. Dus, ga naar organizedbyeva.nl en ga op zoek naar de gouden (paas)eieren. Samen vormen ze een woord. Stuur dat woord uiterlijk 4 april, naar info@organizedbyeva.nl en maak kans op een heerlijke doos bonbons! Onder alle (Nederlandse) inzendingen verloot ik op maandag 5 april 2021 twee dozen vol heerlijkheid. Zo kunnen we samen genieten van een opgeruimde lente! Zet ‘m op en have fun doing so! Ciao, Eva.

Deze actie is verlopen en je kunt niet meer meedoen aan de winactie.