Selecteer een pagina

Winkelen in je eigen kledingkast

Je kledingkast is eigenlijk te vol. Je kunt niet goed zien wat je hebt en bent vaak iets kwijt. Als je schone was erbij moet, is het altijd proppen en daardoor draag je altijd dezelfde kleren. Wel jammer, want je vindt het waarschijnlijk heel leuk om mooi gekleed te gaan en je hebt ook wel mooie kleding, alleen kan je het niet altijd terug vinden. Er hangt zoveel kleding in jouw kledingkast dat je er bijna geen kleding meer bij kunt hangen en die stapels vallen ook steeds om.

Een opgeruimde kledingkast

Maar, hoe heerlijk lijkt het je om je kledingkast open te doen en een schone, overzichtelijk kast te zien. Alles hangt keurig op kleur en je hebt alleen maar kleding voor je, die je past en waar jij je prettig bij voelt. Geen gezoek meer naar het juiste ondergoed voor dat ene jurkje. Geen overdaad aan zwarte panty’s, omdat je eigenlijk niet zo goed weet wat er nog in je kast ligt. Maar, alleen kleding die je past en waar jij je sterker door voelt. De meest ultieme jij die je kunt zijn. Het is alsof je kunt winkelen in je eigen kast, iedere dag weer.

Aan de slag

Dat plaatje is nu heel dichtbij. We halen je kast helemaal leeg en plaatsen alleen maar terug waar jij blij van wordt. Voor al het andere zoeken we een ander thuis. Bij het terugplaatsen van de kleding zorgen we dat het in de juiste bakken zit en dat het gelabeld is. Datzelfde kunnen we ook doen voor de kledingkasten van je partner en kids. We kunnen ze dan ook gelijk uitleggen hoe ze met de nieuwe opgeruimde kast kunnen omgaan. Zo blijft je opgeruimde kast, opgeruimd. En dan kun jij, je tijd besteden aan de dingen waar jij blij van wordt. En uiteraard nemen we je schoenen, sieraden en tassen ook gelijk mee. Want, zo voel jij je de volgende keer je meest ultieme zelf!

De investering hiervoor is ongeveer € 1280,-.

 Het is ook mogelijk dit pakket via online begeleiding te volgen. Dan begeleid ik je 1 uur per week via ZOOM en doe jij iedere week het huiswerk zelf. Als je goed zelfstandig kunt werken, kan dit een hele mooie werkwijze zijn voor jou. De investering hiervoor is ongeveer € 320,-.

De eerste stap

Wil je meer weten? Ik maak graag kennis met je om te ontdekken waar jij meer ruimte in je huis wilt krijgen en hoe Organized by Eva je daarbij kan helpen. Ik ben altijd discreet, want ik begrijp dat dit voor jou een hele grote stap kan zijn om te zetten. Maar, ik weet zeker dat het een geweldige eerste stap is. Tot ziens!

Met hartelijke groet,

Eva