Selecteer een pagina

Aanbod

We starten altijd eerst met een gratis intake/kennismakingsgesprek bij jou thuis, van een uur, waarin we bespreken wat jij nodig hebt. Wat zou je graag anders willen, hoe kan ik je daarmee helpen en hoeveel tijd hebben we daar voor nodig.

Maatwerk is de basis

Na afloop ontvang je van mij een offerte op maat, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Als basis gebruik ik daarvoor een uurtarief van € 80,- euro per uur, inclusief 21% btw. Maar, hoeveel tijd er nodig is, hangt helemaal af van jouw situatie. Hoeveel wil je zelf doen en hoeveel doen we samen? Alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat we jouw huis weer helemaal op orde krijgen. Gun jezelf om dat goed te doen, samen met een expert. En daar kan ik je mee helpen!

Verschillende oplossingen

Om de (vele) mogelijkheden overzichtelijk te maken voor je, heb ik een paar pakketten gemaakt. Ze zijn gebaseerd op mijn ervaring van de afgelopen jaren, waarin ik meer dan 100 huizen van binnen heb gezien. Maar, als jouw smaak er niet bij zit, maken we gewoon een plan op maat voor jou. Geen probleem!

Winkelen in je eigen kledingkast

Wil je een opgeruimde kledingkast, gevuld met kleding waar jij blij van wordt? Dan help ik je daar graag mee. Zo voelt het net alsof je winkelt in je eigen kledingkast.

Dagelijks opgeruimd

Alles wat je dagelijks nodig hebt, heeft een vaste plek nodig. Zo voorkom je dat je tijdens spitsuren moet zoeken en gestresst raakt. Wil je dit thuis ook voorkomen?

Opgeruimd creatief & spel

Hoe heerlijk is het, als al het speelgoed een vaste plek heeft en de kids het ook nog eens zelf kunnen opruimen! Zo geef je ze ook echt iets mee voor later. Wil je dit ook voor jou gezin?

Het hele huis opgeruimd

Soms zijn er meerdere plekken in huis die aandacht nodig hebben. Het voelt wat chaotisch en onoverzichtelijk. En eigenlijk weet je niet zo goed, waar je moet beginnen.

Opgeruimd op afstand

Soms is het niet mogelijk om persoonlijk af te spreken. Door de locatie, een volle agenda of zelfs een pandemie. Maar, kun je wel heel goed zelfstandig werken? Dan is dit de oplossing voor jou! Online werken we samen naar een blijvende opgeruimde oplossing!

De Uitpakservice

Wanneer je gaat verhuizen, komt er zoveel op je af dat je soms handen te kort komt. Ik kan je helpen met het uitpakken, met een oog voor de omgeving, en natuurlijk met een opgeruimd effect.