Selecteer een pagina

Deze week kreeg ik zo’n mooi compliment van een klant! Ik glim nog steeds van oor tot oor:-). En nog leuker; het is ook een geweldig handige tip om jouw partner in beweging te krijgen om op te ruimen.

Ik kan het zelf!

De partner van mijn klant was wat terughoudend enthousiast toen ze een opruimspecialist wilde inschakelen. Iets wat veel van mijn klanten aangeven, namelijk dat hun partner het niet zo nodig vindt. Hij/zij kan het zelf en heeft daar echt geen hulp bij nodig. Dat het tot nu toe nog niet gelukt was, is gewoon omdat het druk was op werk of omdat ze weinig thuis waren geweest de laatste tijd/jaren. Maar, echt…een Opruimspecialist heeft hij/zij niet nodig.

Übercool

Dus, hoe cool zijn juist die klanten, die dan toch de stap zetten. Die mij bellen, een intake plannen en vervolgens aan de slag gaan om die ene kamer nu voor eens en altijd opgeruimd te krijgen. Op een manier die bij hen past en waar je van gaat watertanden! Ja, die dames (sorry, het zijn meestal dames) zijn echt übercool  in mijn ogen. Dan weet je wat je wilt! Maar, goed…nu weer even terug naar het compliment….

Tadaaaa

Toen we aan de slag gingen die dag, gaf ze duidelijk aan dat we niet aan de kant van de kamer hoefden te komen waar de spullen van haar man stonden. We zouden alleen haar spullen aanpakken. En inderdaad aan het einde van de sessie was haar gedeelte super strak. De hoogglans witte kastdeuren sprongen er weer uit zoals het ooit bedoelt was en alle spullen hadden een eigen vaste plek gekregen in super functionele bakken en manden. Dit plaatje klopte. Gelukkig was de klant ook heel happy en dat is voor mij echt de helft van de pret. Een paar weken later sprak ik haar weer en toen gaf ze mij dus dat mooie compliment: haar man was enthousiast geworden bij het zien van het resultaat en wilde nu ook zijn kant van de kamer gaan opruimen!

Conclusie

Ik heb het hier vaker gezegd, maar geef het goede voorbeeld en de rest zal echt wel volgen. Geef het voorbeeld dat je wilt dat de rest van je huisgenoten ook volgen en ook zij worden enthousiast. En als je daarbij een opruimspecialist inschakelt, word je natuurlijk alleen maar nog cooler:-).

Zet ‘m op en have fun doing so!

Ciao, Eva.