Reviews

Wat goed dat je op deze pagina komt kijken, want wie kan het beter verwoorden dan de mensen die je voor zijn gegaan! Hieronder vertellen ze zelf hoe ze onze samenwerking hebben ervaren. Op mijn Ratecard pagina kan je nog meer reviews vinden. En als je nog vragen hebt, mag je mij uiteraard altijd even bellen. Tot ziens, ik ontmoet je graag!

Toen ik Eva ontmoette, kon ik niet geloven dat zij de perfecte oplossing was voor wat ik zocht. Ja, organizers bestaan echt, geloof het of niet!

Nadat ik haar had ontmoet en meteen een klik voelde, hielp Eva ons met het opruimen van ons huis voor de grote verhuizing. Ik had echt wat opruimwerk nodig en ze was erg behulpzaam omdat ze het opruimen met ons deed. In een drukke en stressvolle tijd zorgde ze ervoor dat we doorgingen, zodat we alleen de dingen bewaarden waar we echt blij van werden. Iedereen in de familie werkte mee aan het opruimen van hun spullen; mijn tienerkinderen, mijn man en ik. Het was een familieproject.

Nu kunnen we zoveel meer genieten van ons huis. Zo blij dat we dit met haar hebben gedaan!

Eerlijk gezegd, we houden van Eva, we hebben nu zoveel meer plezier met onze dingen en ik geloof dat mijn manier van denken is veranderd. #weloveEva

Ruth

Amstelveen

Na 2 verhuizingen in 5 jaar tijd en een druk gezin met drie opgroeiende kinderen en de vierde opkomst, constateerde mijn man en ik dat ons huishouden veel te ongeorganiseerd was. Niet alleen belemmerde dat ons in ons dagelijks leven, doordat we spullen niet (snel) konden vinden, de hele tijd overal rommel tegen kwamen, en al jaren tegen ongeopende verhuisdozen aankeken, maar al die spullen namen ook heel veel ruimte in beslag. Bovendien kostte het ons moeite om de situatie om te buigen.

Eva heeft een plan gemaakt om in een aantal maanden ons hele huis samen aan te pakken. Een mooie combinatie van categoriseren en keuzes maken, beginnend bij de kleding en uiteindelijk eindigend bij alles van emotionele waarde. Eva is altijd opgewekt, brengt positieve energie, en is een ongelooflijke aanpakker. Geen minuut blijft onbenut. Daarnaast is Eva ook gewoon een heel leuk persoon die echt meedenkt met wat er bij je past. Natuurlijk was het ook een intensief traject. Mijn man en ik zijn er echt samen voor gegaan. Wat een verlichting voelde we toen we bij de laatste sessie aankwamen. We weten nu precies wat we in huis hebben opgeborgen. De rommel die je ziet is de rommel die er is. Meer is er niet.

Wat ons ook heel erg hielp, was dat Eva na elke sessie een wrap up en een niet ‘verplichte’ maar zeer behulpzame to do lijst toestuurde. Daardoor waren we niet alleen tijdens de sessies bezig, maar ook in de week naar de volgende sessie toe. Waar we niet aan toe waren gekomen maakte we af en we konden ons voorbereiden op de volgende categorie. Het is een heel proces geweest, met een fijn resultaat. Uiteindelijk zelfs een sessie ingelopen, veel plezier gehad, hard gewerkt, en huis op orde. Beter kan niet.

Valérie

Utrecht

Eva heeft bij ons de inloop-kledingkast helpen opgeruimen en herinrichten. Het was een verademing om te zien hoeveel ruimte we eigenlijk hadden. Ik werd er erg blij van en mijn man ook. Ook gaf ze gelijk nuttige adviezen over het inpakken en mogelijk weggooien van administratie.

Anouk

Heiloo

Eva was just a wonderful professional. Very passionate about what she does and very good at it. She also makes you feel very comfortable and at ease which is very important in this line of work where someone comes in to the inner sanctuary of your private home and life. I would recommend her without hesitation.

Mary

Amsterdam

It was amazing to have Eva`s help with my move! Not only the move was a lot smoother and the settling in much faster, but now things have a logic placement easy to find and store. The kitchen and bathroom are super functional, my kids can pick their clothes and range them back, and the toys, they re-discovered the pleasure to play with some of them, and store them back ;-). After 2 weeks it seems a lot easier to keep the house organized.

Cecilia

Amstelveen

Wat ik erg leuk vond, is hoe ze me vroeg om een intentie te formuleren voordat we begonnen. Dat maakte een groot verschil. Vervolg: Alle items uit een kast halen en ze over de vloer spreiden, had een zeer diepe indruk op me: hier is het, al dit spul. En eh, wat voegt echt waarde toe aan mijn leven? Ik dacht dat ik in het begin moest zuiveren. Eva liet me zien dat ik dat niet deed, ik moest gewoon de gevoelens herschikken en veranderen over veel van de items die wel waarde toevoegen aan mijn leven. Ze is effectief, vriendelijk, vrolijk en heeft haar oog op de bal.

Door

Amstelveen

Zeer efficiënt, warm, behulpzaam, praktisch. Ik ben Eva erg dankbaar. Ze heeft mijn huis en huishouden volledig georganiseerd en dat levert me veel vrije tijd op door de efficiëntie die ze heeft gecreëerd. Maar afgezien daarvan heeft ze me enorm geholpen met haar steun om beslissingen te nemen, zelfs de emotionele. Dus nam ik af en toe wat pijn om afscheid te nemen van oude herinneringen, maar nu voel ik veel meer vrijheid.

Candy

Monnickendam

Met veel toewijding zorgt Eva ervoor dat je kamer er weer fantastisch uitziet en rust uitstraalt

Dana

Amstelveen

Ik vond het heerlijk om met Eva samen te werken. Voelde alsof ik met één van mijn vriendinnen aan het opruimen was, heel vertrouwd!

Suus

Bennebroek

Vorig jaar zijn we verhuisd en sindsdien gebruikten we onze zolder als opslagplaats. Het was zo’n ontzettende troep dat we van ellende niet meer wisten waar we moesten beginnen met opruimen. Eva heeft eerst alles gecategoriseerd, zodat wij konden uitzoeken wat we wilden houden. Daarna heeft ze alle spullen geordend in bakken. Wij zagen door de bomen het bos niet meer en dankzij eva hebben we weer een opgeruimde zolder met een goed en logisch systeem, waardoor het ook netjes blijft. We zijn ontzettend tevreden met het resulataat. Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimde geest.

Fonna

Aalsmeer

De trapkast was een bonte verzameling van kinderjassen, zwemspullen, gym- en boodschappentassen, vestjes en heel veel verschillende soorten speelgoed van de meisjes. De lichtschakelaar was verdwenen onder de troep en er was geen loopruimte in de kast. Niemand van ons had meer enig overzicht en de mooie ruimte werd niet optimaal benut. Verandering was echt nodig want de meisjes konden niets meer terugvinden terwijl er zo veel leuk speelgoed voor handen is. En mij gaf het een onrustig gevoel dat ik het overzicht kwijt was. En toen kwam Eva in beeld! Met haar fijne en professionele insteek heeft ze een plan van aanpak gemaakt die precies bij ons gezin past. Samen zijn wij een dag aan de slag gegaan en hebben we een fantastisch resultaat neergezet! De meisjes zijn door dolle met de logische- en werkbare indeling van het  speelgoed op hun planken, het (leeftijd) kleursysteem en de labels op de bakken speelgoed. Ik ben persoonlijk heel blij met de loopruimte, dat er licht is, ruimte en overzicht. Ik ben persoonlijk heel blij met de loopruimte, dat er licht is, ruimte en overzicht.

Merel

Broek in Waterland

Organized by Eva heeft ons enorm geholpen bij het opnieuw indelen van onze keuken. Daar waar mijn vriend en ik elkaar eerst steeds in de weg stonden in onze keuken omdat we onbewust spullen die we veel gebruikten op dezelfde plek in onze keuken hadden staan, kan ik nu op m’n gemakkie mijn ding doen in de keuken terwijl hij staat te koken en alle benodigdheden bij de hand heeft. Ook de vaatwasser uitruimen is van een irritatiepunt een plezier geworden. Toch fijn, juist omdat we dit een paar keer per week doen.

Linda

Amstelveen

Wij waren blij verrast hoe handig Eva onze speelgoedkast heeft ingericht. Onze kleinkinderen kunnen het gebruikte speelgoed nu ook zelf helemaal goed opruimen!

Gitta

Amstelveen

We zijn een jaar geleden verhuisd en door alle drukte hebben we nog geen gelegenheid gehad om de keukenspullen goed uit te zoeken en de keuken goed in te richten. Eva heeft dit recent voor ons gedaan en we genieten iedere dag weer van onze logisch en efficient ingedeelde keuken in de drukke ochtendspits met ons gezin.

 

John

Heemstede

Er is écht opgeruimd met hulp van Eva! Eindelijk hebben we overzicht in de keuken en trapkast en kunnen we met 1 handeling de nodige spullen pakken en opbergen. En dat geeft dagelijks gemak en tijdswinst in ons drukke gezin met schoolgaande kinderen!

Eveline

Aalsmeer

Eva heeft onze rommelige schuur omgetoverd tot een overzichtelijke en werkbare ruimte. Het is een gave dat ze zo snel oplossingen bedenkt om ervoor te zorgen dat een ruimte er ineens netjes uitziet en niet meer als rommelhok.

Carla

Kudelstaart

Toen ik de folder ontving van Organized by Eva dacht ik: Is dat wel iets voor mij? Iemand die gaat bepalen hoe de inrichting in mijn nieuwe huis eruit gaat zien? Hulp was natuurlijk welkom als alleen wonende vrouw. Dus zocht ik contact met Eva en hadden wij voor het eerst contact in mijn oude huis waar ik al volop aan het opruimen was. Eva stelde veel vragen over mijn wensen en verwachtingen en zij liet weten wat zij voor mij kon betekenen indien ik met haar in zee ging. In mijn situatie ging het om het uitpakken van dozen en inrichten van twee of drie ruimtes. Zij zou dat zelfstandig doen maar wel in overleg met mij. Ik kon iets anders gaan inruimen of ergens koffie gaan drinken, wat ik maar wilde (een heerlijk idee vond ik dat!). Dus ging ik met Eva in zee. Ik heb er geen moment spijt van gehad! Eva heeft twee dagen keihard gewerkt in mijn nieuwe huis. Ze kwam met suggesties en goede adviezen en vooral met veel inpaksystemen (eenvoudig en betaalbaar maar zeer efficiënt). Wat ik heel fijn vond dat Eva die toch als vreemde door jouw spullen jouw leven gaat, daar heel integer en geïnteresseerd mee omgaat. Vol trots laat ik familie en vrienden mijn keurig ingerichte overzichtelijke kasten en kamers zien en zeg dan ook dat ik dat nooit zonder haar had kunnen doen…..

Marjo

Amsterdam

Ik stoeide al lange tijd met mijn onpraktisch ingedeelde kledingkast en had me er eigenlijk al bij neergelegd dat het gewoon zo was. Eva inventariseerde de situatie en mijn wensen en kwam vervolgens met zeer praktische en slimme oplossingen. Gezien mijn budget hebben we een korte en lange termijn plan gemaakt. Eva heeft met minimale middelen mijn kast heringericht en werkbaar gemaakt. Ik ben ontzettend blij met het resultaat.

Yael

Amsterdam

Eva werkt heel prettig en professioneel. Mijn kasten waren na haar bezoek goed georganiseerd en dat maakt het ook makkelijk om alles netjes te houden

Renée

Amstelveen

Eva heeft de gave om mensen door de bomen het bos (weer) te laten zien. Met haar enthousiasme weet ze haar organisatie talent op zo’n manier in te zetten en voor haar klanten te laten werken, dat het niet alleen heel leerzaam is, maar ook nog eens heel aanstekelijk werkt. Ze weet grote klussen zo behapbaar te maken, dat iets wat onbegonnen werk leek gewoon appeltje – eitje blijkt. Zelfs bij de grootste sloddervossen weet ze volgens mij de juiste snaar te raken. Ik kan haar diensten in ieder geval van harte aanbevelen!

Yvonne

Hoorn