Ik ben genomineerd voor de Freelancer of the Year Award 2019!

Ja, de kopt zegt het al: ik ben genomineerd voor de Freelancer of the Year Award 2019! Super leuk natuurlijk en hele mooie eer om sowieso genomineerd te worden! Op zaterdag 6 april is de prijsuitreiking, dus ik moet nog een geduld hebben:-). Als je wilt stemmen, vind ik dat natuurlijk super lief! Alvast bedankt! … Verder lezen Ik ben genomineerd voor de Freelancer of the Year Award 2019!

Gouden tip: een geheime opbergplek in de gang…sssshhh

De afgelopen weken heeft de timmerman heel wat tijd besteed aan het optimaliseren van ons nieuwe huis. Inbouwkasten en -lades op handige plekken en helemaal ingericht op een actief gezin van 5;-). Maar....er was een ruimte waar ik nog een beetje mee worstelde: de entree. De ingebouwde kapstok zou namelijk net te weinig opbergruimte geven. … Verder lezen Gouden tip: een geheime opbergplek in de gang…sssshhh

rommella

Maak kans op een gratis rommella-opruimsessie van een opruimspecialist!

Veel mensen vinden het lastig om te starten met opruimen. Waar begin je? En hoe pak je het aan? Nu zijn daar vele boeken over vol geschreven, maar het simpele antwoord is: je begint gewoon met een klein project. Zoals....je rommella. Rommella verdwijn! Ik heb het vaker gezegd, maar ik geloof niet in de rommella. … Verder lezen Maak kans op een gratis rommella-opruimsessie van een opruimspecialist!