Gratis

Op deze pagina vind je alle dingen die je GRATIS kunt aanvragen, luisteren of ontvangen over opruimen. Scroll dus vooral naar beneden om alles te ontdekken, helemaal GRATIS!

Opruimen vind ik een van de leukste dingen om te doen. Omdat een opgeruimd huis echt een wereld van verschil is, omdat het leuk is om te doen, maar ook omdat goed opruimen je nieuwe perspectieven geeft. Het kan echt een stukje magie in je leven zijn. En om je een beetje te laten proeven van mijn enthousiasme en misschien ook zelf thuis aan de slag te gaan, kan je op deze pagina al mijn gratis initiatieven terugvinden. En als je mij volgt op Instagram of Facebook, mis je mijn toekomstige updates ook niet. En als je nog vragen hebt, mag je het mij altijd vragen. Dus, zet ‘m op en veel plezier!

Podcast

In januari 2023 kun je hier alles lezen over onze nieuwe podcast De Opruimbesties. Samen met Meta willen we jullie zo iedere maand inspireren om ook enthousiast te worden over opruimen. Ik hou je op de hoogte!

E-book

Het aanvragen van mijn gratis e-book ‘Haal alles uit je huis’ is de eerste stap die je kunt zetten naar een blijvend opgeruimd huis. Je kunt het van begin tot einde lezen en daarna aan de slag gaan. Maar, als je meer een doener bent, kun je ook gelijk naar het laatste hoofdstuk gaan en met de checklist aan de slag gaan. Kortom; voor iedereen is er een concrete stap vooruit. Je start nu echt, voor eens en altijd, met het opruimen van je huis. Zet ‘m op!

Blog

Regelmatig schrijf ik hier nieuwe blogs over thema’s die mij interesseren met betrekking tot opruimen. In zo’n blog heb ik net iets meer ruimte om een stappenplan te delen of dieper in te gaan op de ervaringen van een klant. Super leuk om te schrijven en vol inspiratie.

Online magazine / nieuwsbrief

Zes keer per jaar ontvang je het online magazine, dat vroeger de nieuwsbrief was. Een plek met tips, inspiratie en voor sommige een liefdevolle stok achter de deur om aan de slag te gaan. Wil je dat ook gratis in je inbox krijgen? Meld je dan hieronder aan. En afmelden kan altijd he!