Selecteer een pagina

Dit was een super leuk avontuur: mijn werk laten zien in het RTL4 programma Eigen Huis & Tuin: lekker leven! Vorige week maandag kon je het op tv zien, maar je kunt het nu nog 1 week terugkijken op RTLXL. In verband met de rechten mag ik het beeldmateriaal niet hier delen, maar ze hebben het keurig samengevat in dit artikel op RTL Nieuws.nl. Zo hoef je alsnog niets te missen:-).

De opnames zelf duurden maar 3 uurtjes en dat is eigenlijk te kort om een kast als deze goed aan te pakken. Dus, toen de camera-crew en regisseur weg waren, ben ik nog een paar uur bezig geweest om alles echt goed in te richten en later nog te labelen. Want, dan is het eigenlijk pas echt klaar. Maar, ben wel heel dankbaar voor de kans om de Marie Kondo methode op deze manier te kunnen uitleggen. En gelukkig was de klant ook heel blij met het resultaat, want daar gaat het natuurlijk om!

Op mijn Instagram account kun je zien hoe het eindresultaat echt was!

Ciao, Eva

Tips en nieuwtjes?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van Organized by Eva? Laat je e-mailadres achter en dan ontvang je de twee-maandelijkse nieuwsbrief in je inbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.